Share |

Πόσο κοστίζει ο "θάνατος" στην Αθήνα? Απάντηση 153 κουκιά!

Επειδή κάποιος διαφώνησε με τα λεγόμενα μας, ως προς το ρόλο του ΠΑΜΕ στη σημερινή συγκέντρωση, απευθύναμε το ερώτημα: "Ποιους δρόμους είχε αποκλείσει το ΠΑΜΕ;"

Και ο γνήσιος "απεσταλμένος"  (μόνος του πήγε, εδώ που τα λέμε)  της αθλιότητας που λέγεται ithacanet.gr απάντησε, προσθέτοντας λίγα λόγια από την "επικαιρότητα":

 

Συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Β.Σοφιας μια απο τις εξόδους του ΜΕΤRO, δίπλα απο το ξενοδοχείο Μ.Βρετανια 2 σειρές περιφρούρησης. Β.Γεωργίου,η συνέχεια της Κ.Σερβίας,δίπλα στην πλατεία Συντάγματος στην αριστερή πλευρά είναι οι είσοδοι των Ξενοδοχείων.Απο την Πλατεία μέχρι την είσοδο του Μ.Βρετάνια 4 σειρές περιφρούρησης.Στο πεεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο αλυσίδα 4-5 σειρών ανθρώπων.

 

Προηγήθηκε απόπειρα του συνδικαλιστικού μπλοκ της ΠΟΕΔΗΝ να περάσει αλλά δεν τους άφησαν, αυτό έγινε μπροστά μου.

Απο την Όθωνος προφανώς θα υπήρχαν τα ίδια.Ο 105,5 στο κόκκινο(Ρ.Σ.) του Συν. τους κατήγγειλε κάποια στιγμή οτι το ΠΑΜΕ έχει κάνει κατάληψη της πλατεία Συντάγματος.Υπήρξαν "παρεμβάσεις" κατόπιν διαβημάτων απο το ΚΚΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τα σχόλια σταμάτησαν.Ο κόσμος διαχέονταν προς Ερμού, Κ.Σερβίας,Φιλλελήνων,Μητροπόλεως.

Γύρω στις 14.20 έκαναν την εμφάνισή τους απο διάφορα σημεία οι "μπαχαλοι" και στις 14.50( φαίνεται απο το date των φωτο μετά απο "μάχη" απώθησαν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και έφτασαν απο την Β.Γεωργίου στην Πλατεία.Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών έφευγαν μολότοφ απο τους "μπάχαλους" μέσα στο πλήθος των συγκεντρωμένων του ΠΑΜΕ....

Τα υπόλοιπα γνωστά...

Δυό λέξεις ανθρώπινες μετά τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη συμπολίτη μας,που τον "πρόδωσε" η καρδιά του.

Πόσο κοστίζει τελικά ο θάνατος στην Αθήνα ? Για πόσο ακόμη αυτό το άθλιο κομματικό πολιτικό σύστημα θα βασανίζει αυτή τη χώρα.Το 2008 είχαμε τη δολοφονία του 16άχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, απο δυνάμεις καταστολής γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκονται τα γραφεία του Πασοκ και πρέπει να έχουμε "στρατό" σε επιφυλακή για να φυλάνε το κόμμα των Παπανδρέου.Το Μαίο του 2010 η κατοχική κυβέρνηση του σάπιου πολιτικού συστήματος,υπογράφει το μνημόνιο παράδοσης της χώρας και κάνει διπλή την εξάρτηση(Γ.Κοντογιώργης, περί διπλής κατοχής) ,δολοφονούνται κάτω απο άθλιες συνθήκες και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ ειλικρίνιας απο όλους αυτούς που καμώνονται τους εκπροσώπους του Εθνους.Σήμερα ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ως μαλάκας έβλεπα τα "μέλη" της εθνικής αντιπροσωπείας ν ανταλάσσουν κούφια πυρά και κάποιοι να έχουν και το κουράγιο να "χειροκροτούν¨ τα χάλια τους.'Ενας άνθρωπος σε καιρό "ειρήνης" λιγώτερος, για όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που δηλώνουν επάγγελμα πολιτικός.

 

ΥΓ Για την Λούκα: έστω και αργά είπες το οχι που έπρεπε να έχεις πεί εδώ και καιρό, θα σε δούμε απο εδώ και πέρα.Τώρα αρχίζει η ώρα η δύσκολη.

Για την Βάσω: άλλο λίγο και η 80 χρονη μάνα μας θα "έκλαιγε" μαζί σου. Η γενιά μας Βάσω μεγάλωσε με την Μάρθα Βούρτση, άρα το ύφος σου δεν μας πείθει καθόλου. Θα μπορούσες να έχεις παραιτηθεί.Για τον Μίμαρο τι να πει κανείς, καλό το "αντάρτικο" απο τον αυνανιστικό χώρο του διαδικτύου είσαι "εκπληκτικός" σε αυτό. Για τους υπόλοιπους παλαμακατζήδες, κάποιος να τους εξηγήσει οτι σε κηδείες δεν χειροκροτούν.Ντρόπη! Αιδώς Αχρείοι!! 

 

Georgios Trs

 

 

 

 

(Eικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)