Share |

ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ!

Για άλλη μια φορά τα παπαγαλάκια διαψεύστηκαν και το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη των καλοθελητών!

Η νέα ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΚΑΠ με την δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη ξεκαθαρίζει για τελευταία φορά ότι οι αποφάσεις στην ΚΑΠ θα παρθούν από τις Σπίθες και μόνο. Ο πνευματικός ηγέτης μάλιστα της Σπίθας ξεκαθάρισε ότι...

 για τελευταία φορά ασχολείται με προβοκατόρικα δημοσιεύματα.

Το ίδιο βέβαια και μεις στις Σπίθες σε όλη την Ελλάδα, γιατί η επίθεση της Νέας Τάξης στη χώρα μας βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με την συσπείρωση του λαού, για να θεριέψει η αντίσταση στην υποτέλεια και το μνημόνιο. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους διασπαστές της ενότητας. Αυτούς θα τους ξεπετάξει το λαϊκό κίνημα και θα τους αφήσει μόνους στη γωνιά.  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 14.07.2011
 Επανέρχεται με μια περίεργη εμμονή γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα -με παλιές περγαμηνές εγκυρότητας δυστυχώς- ότι ο Μίκης Θεοδωράκης ή και ολόκληρη η Κ.Α.Π. θα συμμετέχει σε νέο κόμμα η δημιουργία του οποίου «θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα» -δεν μας διευκρινίζει ποια 24ωρα αφού την «είδηση» την είχε δημοσιεύσει ξανά πριν από μια εβδομάδα.

Ίσως δεν θα έπρεπε να επανέλθουμε, όμως θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση προς τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών να το κάνουμε.

Γι' αυτό επικοινωνήσαμε με τον Μίκη Θεοδωράκη, που όπως είναι γνωστό είναι σε ανάρρωση στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σενάρια. Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα διεμήνυσε μια για πάντα πως για ό,τι αφορά τέτοιου είδους θέματα, όπως τη δημιουργία κόμματος, τη συμμετοχή της Κ.Α.Π. σε Μέτωπο κ.λπ., την απόφαση θα την πάρουν όλα τα μέλη των Σπιθών, δεν είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί μόνο από τον ίδιο. Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε ότι αυτό είναι περισσότερο από αυτονόητο, όμως μετά από τον ορυμαγδό παρόμοιων «ειδήσεων» που έχουν κατακλύσει τελευταία ιδίως το Διαδίκτυο και που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν σύγχυση και ψευδείς εντυπώσεις, θεώρησε απαραίτητο να κάνει τη διευκρίνιση αυτή και βεβαίως δεν πρόκειται να επανέλθει.

Ιωάννα Κολοβού
 Γραφείο Τύπου
 Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών

 14-7-2011

ΠΗΓΗ

 

ΣΗΜ."Ι": Σαν να επιβεβαιώνει την είδηση. Στη σημερινή συνάντηση για τη δημιουργία "Μετώπου" συμμετέχει ο κ. Κασιμάτης.