Share |

Συναδελφική Κομπανία Κεφαλονιάς : Πράξη Πρώτη

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Η Συναδελφική Κομπανία Κεφαλονιάς προτίθεται να διοργανώσει Έκθεση έργων τέχνης, χειροτεχνίας και οικοτεχνίας, κατά τον μήνα Δεκέμβρη, στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Επιμελητήριου

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Καλούνται, επίσης, όλοι οι παραγωγοί τοπικών βιοτεχνικών και αγροτικών προϊόντων, για τη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων στήριξης της τοπικής παραγωγής.   

Καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν σε τούτη τη Γιορτή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. 

Επιπλέον κι επειδή έχει ανάγκη ο ένας τον άλλον: 

Καλούνται όσοι έχουν περιέλθει σε κατάσταση απελπισίας, υπερχρέωσης, ανεργίας και φτώχιας, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για να δούμε, μαζί, τις ανάγκες μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μας και να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Ας μην καθόμαστε άλλο, με σταυρωμένα τα χέρια.  Η κατάθλιψη και η αυτοκτονία δεν είναι λύσεις. 

Καλούνται όλοι οι άνθρωποι αυτού του νησιού να συμβάλλουν, με ιδέες και πράξεις, στην ανάσταση της τοπικής παραγωγής, στην αντιμετώπιση της ανεργίας και της φτώχιας, στη διαμόρφωση συνθηκών συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, μέσα από την αύξηση της παραγωγής, τη μείωση του κόστους και την αξιοποίηση ιδεών, πόρων και ανθρώπων. 

Αξία είμαστε Εμείς. 

Η Αγορά είμαστε Εμείς. 

Αλλάζουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας, για ν' αλλάξουμε τη ζωή μας και για να απομακρύνουμε όσα μας εμποδίζουν. Δεν στήνουμε, απλώς, μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό, αλλά μία σχέση ανθρώπων, βασισμένη στην αγάπη, τη φιλία και την αλληλοβοήθεια. 

Εν τη Ενώσει η Ισχύς.

Όσοι το πιστεύουν προσέρχονται. 

 

Δηλώσεις συμμετοχής:

ithacanet.gr@gmail.com

κιν. 6932457089 

 

"Ένα βήμα μας χωρίζει ανάμεσα από αυτό που μας έχουν πείσει πως είμαστε, κι αυτό που στ΄ αλήθεια κρύβουμε μέσα μας. Πιάσου από το βράχο γερά και σκαρφάλωσε. Μη κοιτάς κάτω."(inred.gr)