Share |

Τι κρύβεται πίσω από την εγκληματική και απρόκλητη επίθεση εναντίον του προσωπικού και των γραφείων της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλονιάς & Ιθάκης;

από INFOKEFALONIA

"Ηθικοί" αυτουργοί, των τραμπουκισμών στην ΕΑΣ-Κεφαλονιάς - Ιθάκης την Παρασκευή (1-7-11), είναι επιχειρηματίες αγροτοσυνδικαλιστές της ΕΑΣ Αγρινίου και της ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως καταγγέλλει το Δ.Σ. με ανακοίνωσή του.

Πληροφορούμαστε ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς, αγροτοσυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματίας αγροτικών προϊόντων κ.λ.π. στην Αιτωλ/νία, μετά το κυνηγητό που έφαγε από την ΕΑΣ Κέρκυρας για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ήρθε τώρα και στη Κεφαλονιά ως πλανόδιος μεσίτης για τον ίδιο σκοπό!

Για το λόγο αυτό ο κομματικός του φίλος και μεγαλοπαράγοντας Τζανέτος Καραμίχας, Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ 30! χρόνια τώρα… κυνηγάει τον Ανδρέα και την ΕΑΣ Κεφαλονιάς - Ιθάκης (γιατί αυτονομήθηκε;) και θέλουν όλοι αυτοί να πάρουν όσους περισσότερους φακέλους κεφαλονιτών αγροτών,  αφού υπάρχουν τεράστια συμφέροντα και προμήθειες πίσω από τις εταιρείες που προωθούν οι κύριοι αυτοί. Μάζεψαν κάποια άνεργα παιδάκια από το Αγρίνιο, όπως έκαναν και στη Κέρκυρα και τα ξαμόλησαν στο νησί για ένα κομμάτι ψωμί και ότι αρπάξουν!

Θα σας πούμε εμείς τι έπαθαν οι αγρότες στο Αγρίνιο, γιατί ρωτήσαμε απέναντι και μάθαμε: Έχασαν και τα 3.000 Ευρώ που έδωσαν για το φάκελο για την ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότηση των αγροτών για Φ/Σ αφού η το έργο της ΕΑΣ Αγρινίου είναι έξω από τον προγραμματισμό της ΔΕΗ (Δείτε εδώ επερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Σοφίας Γιαννακά για το θέμα).

Αληθεύει επίσης ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου έχει ήδη εγκαταστήσει για λογαριασμό του φωτοβολταϊκά συστήματα στη Κεφαλονιά;
Υπάρχουν αρμόδιοι να μας απαντήσουν Ναι ή ΟΧΙ;
Διότι ο κύριος αυτός, όπως λένε οι πληροφορίες μας έχει μπερδέψει τους πάντες αφούν στο Αγρίνιο δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποια επιχείρηση είναι της ΕΑΣ Αγρινίου και ποιες ιδιωτικών συμφερόντων.

Δείτε ακόμα δημοσιεύματα από συνεργαζόμενο δίκτυο του Αγρινίου http://newspressagrinio.blogspot.com/.
Ο Λουδοβίκος του Αγρινίου, πρόεδρος της ΕΑΣ, κ. Κουτσουπιάς, τα φωτοβολταικά και πως αυτός αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία

Α. Γκερέκου: Μη αιτιολογημένη η παρουσία της ΕΑΣ Αγρινίου, δημιουργεί προβλήματα στην Κέρκυρα

Τα φωτοβολταϊκά και ο μύθος της πράσινη επιδότησης των αγροτών

Το ΚΚΕ για την υπόθεση με την ΕΑΣ Αγρινίου

 

 

 

ΣΗΜ."Ι": Δεν αστοχήσαμε στα δικά μας σχόλια. Η ΕΑΣ Αγρινίου, όπως βλέπετε, είναι μηχανισμός "παντός καιρού". Τα παιχνίδια των ντόπιων και ξένων αγροτοπατέρων σε πλήρη ανάπτυξη, με στόχο είτε την άλωση είτε τη διάλυση της τοπικής ΕΑΣ.

Ο "πόλεμος" ξεκίνησε όταν η ΕΑΣ αντέδρασε στα έματα του τοπικού κατεστημένου, για το θέμα των σφαγείων.

 

Περιφέρεια (αντιπεριφερειάρχης), δήμος, "αγωνιστές" του Αίνου και "σύμβουλοι" πέσανε σαν τα κοράκια, επιστρατεύοντας τους σκοτεινούς αγροπατερικούς καθεστωτικούς μηχανισμούς. Η Κεφαλλονιά κάνει γνωριμία με την "τρίχρωμη" ΠΑΣΕΓΕΣ. 

Κανείς τους δεν μίλησε ποτέ, για την επί χρόνια διάλυση της ΕΑΣ , από τους κομματικούς αγροτοπατέρες , κάθε απόχρωσης.

Τώρα, που το παλεύει, τη θυμήθηκαν.