Share |

Το ΣΔΟΕ κυκλοφορεί (απαρατήρητο) με συνοδεία εισαγγελέα

Οι πηγές της  Αυτού Αθλιότητας του Ithacanet δικαιώθηκαν και σας ενημερώνουμε, πως τελικά, με περισσή σεμνότητα το ΣΔΟΕ κυκλοφορεί ανάμεσα μας, με συνοδεία εισαγγελέα.

Δυστυχώς, ψυχραιμότερες σκέψεις ακύρωσαν τη μεγαλειώδη παρέλαση αποβατικών στρατευμάτων, ΣΔΟΕ_ΔΝΤ_MAT  και κατέληξαν σε διακριτική παρουσία, με τη συνοδεία τοπικού εισαγγελέα.

ΕΕΕ!!! Δεν είναι πράγματα αυτά. Κοτζάμ ΣΔΟΕ να ξεπέσει τόσο! Δίχως γκλαμουριά, δίχως μια κάποια αξιοπρεπή παρουσία, αντάξια των διαδόσεων, που θέλει το όργανο του ΔυΝαΤού, φοβερό και τρομερό;

Με έναν τοπικό εισαγγελέα για παρέα; Ξεπεσμός! Για ένα image ζούμε. Για λίγη αξιοπρέπεια.

 

Διαμαρτυρόμαστε. Απόψε, το βράδυ στις 7μμ στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, οι Αγανακτισμένοι Πολίτες πραγματοποιούν τη δεύτερη συνάντηση τους, όπου θα τεθεί το σοβαρό αυτό θέμα επί τάπητος.

Έγκυρες (όπως πάντα) πληροφορίες του ithacanet αναφέρουν πως η σημερινή συγκέντρωση θα είναι μια εκδήλωση αγάπης προς το ΔΝΤ, το ΣΔΟΕ, τον ΓΑΠ, τα ΜΑΤ και όλα τα ευαγή Ιδρύματα, Φυσικά, Νομικά και Αφύσικα Πρόσωπα,  που εκπροσωπούν και υπηρετούν  την  "Παγκόσμια Τραπεζική Ειρήνη". PAX BANKOREMANA.

Βέβαια, οι περισσότεροι συνεισφέρουν στην Παγκόσμια Ειρήνη, άθελα τους, καθότι ισχύει πάντα η αρχαιοελληνική κινηματογραφική ρήση "αμάρτησα για το καλό σας". (Δεν λαμβάνονται υπόψη τα γ.μ.σταυρίδια των υπαλλήλων).

 

Στην εκδήλωση αγάπης, απόψε στις 7μμ (μη ξεχνιέστε) θα ακουστούν συνθήματα:

- Ρίξτε ΣΔΟΕ στο λαό

- Λευτεριά στον Στρος Καν

- Φέρτε χούντα για καλό.

- ΣΔΟΕ,  ΔυΝαΤό, στη βουλή και το λαό.

Οι συγκεντρωμένοι θα κλείσουν, με τον εθνικό ύμνο και συλλογή υπογραφών, για μια πιο πανηγυρική άφιξη των τοκοεισπρακτικών μηχανισμών.