Share |

Φεστιβάλ Καννών

Φεστιβάλ Καννών το φίλμ «Το μέσον "χρήμα" και  ποιός έχει τη διακυβέρνηση σήμερα» σε παραγωγή των G20 πήρε όλα τα βραβεία!
Γιώργο "χάσαμε", σε εισαγωγικά, γιατί δεν μας αφορά το τι  εσείς χάσατε.
Επιτέλους ο κύκλος της δεύτερης δυναστείας, μετά τους Γλύξμπουργκ δείχνει να κλείνει.
Ας πάρουν σειρά και οι επόμενοι επίδοξοι "σωτήρες".
"Κουτσαβάκια" με τα λεφτά του "μπαμπά" (βλέπε κόμμα-κράτος λάφυρο) τέλος!
Τσογλανοπαρέες που νόμισαν ότι η εγχώρια "παράγκα" θα τούς στήριζε εσαεί, απίθανα master και ντοκτορά της πολιτικής βλακείας που η συγκυρία τους έκανε ακόμη και υπουργούς.
Κακομαθημένα παλιόπαιδα του play station που προσπαθούν να κάνουν εφαρμοσμένη πολιτική τη προσωπική τους  ονείρωξη.
Γιώργο "χάσαμε" από τη Μιλένα, ναι Γιώργο αυτό είναι η είδηση, η Μιλένα, η κ.Καιλή, και άλλα νέα ταλέντα της "πολιτικής" σ΄ « έφαγαν», άλλωστε δεν είσαι ο πρώτος: ολόκληρο Τρικούπη τον «έφαγε» ο Γουλιμής.
Η χώρα και ο λαός της θα συνεχίσουν  να δίνουν το δικό τους αγώνα,  άγνωστος  σε σένα και στο σύστημα της κομματοκρατίας.
Σήμερα και ο τελευταίος Έλληνας γνωρίζει ότι η Εθνική ανεξαρτησία, η Δημοκρατία, η Λαϊκή κυριαρχία δεν χαρίζονται σε κανένα σαλόνι, δεν εκχωρούνται και κυρίως δεν διαπραγματεύονται.
Το τελεσίγραφο ο Ελληνικός λαός το είχε συνειδητοποιήσει  από τις 28  Οκτωβρίου, γι αυτό και είπε το πρώτο όχι στην εσωτερική κομματική κατοχή.
Σήμερα γνωρίζει ποιός και με την βούλα τον κυβερνά, πάντως όχι  ΕΣΕΙΣ!
 Κρατείστε λοιπόν τα δημοψηφίσματα σας (κυβερνητικοί), κρατείστε και τις "εκλογές" σας
( αντιπολίτευση)…
Το μέσον "χρήμα" σας είπε ποιός έχει τη διακυβέρνηση, αν έχετε ή είχατε απορίες αγαπητοί φίλοι του IthacaNet,τώρα σας έχει ενημερώσει εγκαίρως.

------------------------------------------------------------

ο αίσχος της κομματοκρατίας και το άγος της 'δημοκρατίας" του ευρώ.
Τούτοι δω οι "άθλιοι"  "φωνάζουν" μήνες τώρα το εξής απλό για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν και επιμένουν στη δημοκρατία των μετώπων, στον "αυνανισμό» του facebook", σε κινήσεις και πρακτικές χιλιομασημένου φαγητού. Έχουμε πόλεμο και εν καιρώ πολέμου "βόλτες" στις πλατείες δεν έχει, και πολύ περισσότερο, δεν έχει εκλογές!
Επομένως το αποτέλεσμα της κίνησης του ηγεμόνος συνοψίζεται στην παρακάτω παροιμία: Ο κλέφτης είδε τον ψεύτη κι έστριψε...
Στο σπίτι τους εδώ και τώρα με ισόβια αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων και   άμεση δήμευση κάθε περιουσιακού τους στοιχείου. Αυτό είναι το έλασσον ως  απαίτηση  της βλάβης που έχουν προκαλέσει..

---------------------------------------------------

O Παπανδρέου  τυχοδιωκτεί,  ο Σαμαράς ακολουθεί, η αριστερά παρακολουθεί και ο λαός πληρώνει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Κανείς δεν έχει λάβει το μήνυμα των πλατειών και κυρίως η αριστερά, ως θα όφειλε. Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις που μιλούν για τις μεγάλες κινητοποιήσεις της 48ωρης του Οκτωβρίου για την 28η κλπ. Σα να μην υπήρξε Μάιος, Ιούνιος...Και γι αυτό η 28η Οκτωβρίου θα μείνει για άλλα 71 χρόνια αναπάντητη από όλους αυτούς,  όπως αυτή του ΄40.  Έχουμε μια βεβαιότητα ότι το 40 έκρινε το μέλλον της δικτατορίας του Μεταξά και την τύχη του  φασισμού-ναζισμού. Η 28η Οκτώβρη του 2011 έχει την πρώτη της νίκη δημιούργησε το μεγαλύτερο δυνατό ρήγμα στο εγχώρια ολιγαρχικό σύστημα  εξουσίας. Η εσωτερική κατοχή τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής κυριαρχίας έχει υποστεί την μεγαλύτερή της ήττα. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Ιαβέρης ο Τάφιος

 

ΥΓ. Στο zougla.gr, ειπώθηκε το καλύτερο: "Ο Γιώργος στις Κάννες πήρε το Χρυσό Πουλί". Για να συμπληρώσει ένας επισκέπτης: "Στην Ελλάδα, θα πάρει τον πούλο".

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΝΩΝ (ηγετών)

 

(Εικόνα: Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)