Share |

Χριστός Ανέστη! Άντε και στα δικά μας

Σήμερα, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά πρέπει να συμβάλλουμε στη διαιώνιση των εθίμων, δια της μεθόδου του σουβλίσματος.

Ας ασχοληθούμε με κάτι χαριτωμένο.

Έχουμε και λέμε. Η Ημετέρα Αθλιότης έχει εμφανιστεί κατά καιρούς, με διάφορα ψευδώνυμα:

Δίκτυο Ιθάκη, Αυτόνομοι πολίτες, Ελεύθερη Άνθρωποι, Κοινότητα Ανθρώπων, Κοινωνία του Δώρου, Πρωτοβουλία Πολιτών και Κίνημα Αυνανιστών.

Επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σε συνυπογραφή συμβολαίου τιμής, με όποιο κόμμα είναι διαθέσιμο, βάζοντας δύο μικρά θέματα, από τη μεριά μας:

1. Κύριος σκοπός της πολιτικής μας πράξης είναι η εγκαθίδρυση δημοκρατίας. Ενός πολιτεύματος , όπου ο λαός θα θεσμίζει τους νόμους του και όλες οι εξουσίες θα ορίζονται, θα ελέγχονται και θα αποφασίζονται από τον ίδιο , δίχως μεσολάβηση. Όπου είναι απαραίτητη η ύπαρξη εντολοδόχων (π.χ. σε μια νομοπαρασκευαστική και όχι νομοθετική βουλή) αυτοί θα είναι άμισθοι ή χαμηλόμισθοι. (Δεν θα έχουν και πολύ δουλειά να κάνουν).

2. Το χρήμα θα είναι δημόσιο εργαλείο, ανταλλάξιμος αντιπρόσωπος των αναγκών μας και θα κυκλοφορεί άτοκο, σε ποσότητα που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των συναλλαγών μας.

Για κάθε τίτλο που αραδιάσαμε πιο πάνω, έχουμε και τον αντίστοιχο εκπρόσωπο, πρόθυμο να συνυπογράψει κάθε είδους συμβολαιογραφική πράξη.

Για τα κόμματα που δεν έχουν πιάσει την απαιτούμενη  ποσόστωση των γυναικών , διαθέτουμε ικανό αριθμό προθύμων γυναικών, για την αντιμετώπιση του δύσκολου αυτού προβλήματος.

 

Τα πιο πάνω εμπνευστήκαμε από "Το "Συμβόλαιο" του Καμμένου"

 

ΥΓ . Το "Κίνημα των Αυνανιστών" εκφράζει καλύτερα από όλα τα άλλα τον "σκληρό" στο μάσημα πυρήνα της μικρής παρέας μας.

Το Κίνημα ιδρύθηκε όταν διαπιστώθηκαν ,  μετά από μεγάλη επιστημονική έρευνα, τα εξής:

α) ο αυνανισμός αποτελεί βασικό συστατικό της σύγχρονης πολιτικής ζωής και με την καθοδήγηση του μεγάλου Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι (εμπνευστή και της Τριλατεράλ Κομμίσσιον) έχει γίνει το βασικό εργαλείο αποπροσανατολισμού και αποβλάκωσης των μαζών.

β) ο αυνανισμός (ονανία των βορειοευρωπαίων) βγαίνει από την ιδιώτευση και τη σκοτεινή τρύπα μιας απυρόβλητης μοναχικής δραστηριότητας και εμφανίζεται στα δημόσια πράγματα στις αρχές του 18ου αιώνα.

γ) Η επιστημονική προσέγγιση της ιστορίας βρήκε πως δεν είναι καθόλου τυχαία η δημόσια ενασχόληση, ιατρική, θεολογική και συγγραφική, ταυτόχρονα με τις πρώτες χρηματοπιστωτικές κρίσεις και λίγα χρόνια, μετά την ίδρυση της Τράπεζας της Αγγλίας. Η τελευταία είναι η πρώτη τράπεζα, με την οποία το πρωτοϊδρυθέν βασιλικό κοινοβούλιο και οι τραπεζίτες  νομιμοποίησαν την διάθεση χαρτονομισμάτων με αντίκρυσμα αέρα κοπανιστό. (Ο έλεγχος του του χρήματος από τους τραπεζίτες γεννήθηκε, επισήμως, μαζί με την εμφάνιση του κοινοβουλίου, σαν "δημοκρατία".

Κατόπιν όλων αυτών, το Κίνημα αγωνίζεται για την απελευθέρωση του αυνανισμού, της φαντασίας και των φαντασιώσεων από την ολιγαρχική, ιμπεριαλιστική, νεοταξική, τηλεοπτική και τραπεζική εξάρτηση.

Αν το καταφέρει, η επανάσταση είναι ante portas.

 

Ως τότε Νίκος Ξυλούρης για πάντα

 

Στην εικόνα είναι ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ.

Στα πλήκτρα (του πληκτρολόγιου) ο Ανώνυμος Αυνανιστής