Share |

ANTIKEIMENIKH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο βάθος του σκουπιδοτενεκέ , εμείς

Αφού σας πρήξαμε, με την Αυτού Αθλιότητα μας, ας βάλουμε και κάτι αντικειμενικό, για να μη βαρυστομαχιάσετε. Το πήραμε, αντικειμενικά, από το "διαδικτυακό γραφείο τύπου" των Παρίση - Παπαδάτου. Παρά τις υγειονομικές συμβουλές του γιατρού κ. Γεώργιου Κουρή, οι πολιτικές συνεστιάσεις συνεχίζονται σε καιρούς κρίσεις . Είναι ένας καλός τρόπος να ταϊζεται ο πληθυσμός σε τούτες τις δύσκολες ώρες:

«Δεν μιλάς της ξύλινη γλώσσα των πολιτικών»

 

Άλλη μια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά στο Πόρο, προς τιμή του… εν δυνάμει υποψήφιου βουλευτή Παύλου Παπαδάτου. Το ραντεβού δόθηκε στο μαγαζί του Βασίλη Καμπίτση (δημοτικού συμβούλου) και έδωσαν το παρών πάνω από 50 στελέχη και φίλοι της ΝΔ. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και η παρουσία αρκετών μελών της ΝΟΔΕ, που με τη παρουσία τους, έδειξαν να επιδοκιμάζουν τις συνάξεις του Παύλου.

Ο Παύλος Παπαδάτος μίλησε μόνο δέκα λεπτά, και δεν υπήρξε ούτε ένα ένας εκ των παρευρισκομένων που να μην είπε ότι επιτέλους  βρέθηκε ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην ομιλία του την λέξη Master Plan και όραμα για το νησί μας. «Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος που δεν μιλά την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών», φώναξε από το ακροατήριο ο «Καπετάνιος» της ΝΟΔΕ Μιχάλης Βιτώρος αλλά και ο αντιδήμαρχος Μίμης Πυλαρινός. Μάλιστα, όπως έλεγαν ορισμένοι Ποριώτες  «πρώτη φορά ακροατήριο πολιτικού του ζήτησε να πει και άλλα».  

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι Βασίλης Καμπίτσης, Δημήτρης Φιοραβάντες, Θεόφραστος Αγγούριας (Πρόεδρος τοπικής Ελειού Πρόννων ΝΔ), Ανδρεόλας Διονύσιος, Ανδρέας Πετράτος, Μιχαλάτου Νικολοπούλου Βάσω, Καβαλιεράτος Γαβρίλης, Παπαλεξάτος Λουκάς, Σπυρογεράσιμος Κουστουμπάρδης, Ιάκωβος Παπαδάτος, Ανδρέας Πετράτος, Ευάγγελος Μαράτος, Παύλος Μεταξάς, Γρουζής Βαγγέλης, Μιχάλης Βιτώρος κα.

Σημείωση:  To Παύλο συνόδευαν στο Πόρο δύο κορυφαίοι αντιδήμαρχοι, ο Μίμης Πυλαρινός και ο Σπύρος Κουνάδης.

-------------------------

ΣΗΜ."Ι": Όλοι αυτοί, προφανώς, προσεύχονται, μαζί με τον κ. Παύλο master plan  Παύλο Παπαδάτο, για την μακροημέρευση του κυρίου Τρισέ και ανησυχούν για τα χάλια των τραπεζών .

"Οι διαρροές τύπου Spiegel θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη βιωσιμότητα των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται αντιμέτωπες με καθυστερημένα δάνεια ύψους 31 δις και είναι αποκλεισμένες από τις διεθνείς αγορές. Οι βάσεις για τη σημερινή οικονομική εξαθλίωση και αποβιομηχανοποίηση της Ελλάδας τέθηκαν στη δεκαετία του 1980". (Π.Π.)

(τον άλλο καιρό , όλα πήγαιναν  καλά).

"Προς το παρόν ας έχει καλά ο θεός τον κύριο Τρισέ που έχει δανείσει 100 δις ευρώ τις ελληνικές τράπεζες και έχει αγοράσει άλλα €40 δις ελληνικά ομόλογα.  Αυτός, μας δίνει οξυγόνο. Εμείς θα δώσουμε μία ανάσα στον εαυτό μας;" (Π.Π.)

 

Στηρίζουμε Παύλο Παπαδάτο, Τρισέ και τραπεζίτες. 

Μερικοί, ας πρόσεχαν τις παρέες τους.  )

Πάντως, η αλήθεια είναι πως όλοι ήξεραν τι είναι το master plan. Τους θύμιζε τον ran tan plan, αυτό το διάσημο για την ευφυία του  σκυλί των αδελφών Dalton.

Ο δικός μας πόλεμος έχει για αντίπαλο τη βλακεία. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

 

(Εικόνα Δον ΨΥΧΩΤΗΣ)

Στο βάθος του σκουπιδοτενεκέ, εμείς.