Share |

H Βλακεία Δεν είναι αήττητη

Όποιος ξαναπεί πως "η βλακεία είναι αήττητη" , θα τον παραπέμπουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς, όπου αυτή ηττήθηκε κατά κράτος.

Και, τώρα, θα ψάχνουν να βρουν ποιος τους έφταιξε , αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη. Μα, ο βλάκας, πάντα θα ψάχνει να βρει ποιος άλλος του έφταιξε, γιατί ο ίδιος ποτέ δεν φταίει.

Και δεν αναφερόμαστε σε επικεφαλής συνδυασμών, αλλά σε όλους όσους ενεπλάκησαν στις  διαδικασίες αυτές, κόμματα, υποψήφιοι, ψηφοφόροι όλων των αποχρώσεων. (ειδικά οι τελευταίοι)

Διαθέτουμε απαντήσεις απείρου κάλλους από ψηφοφόρους και υποψήφιους όλων των αποχρώσεων , στο ερώτημα "γιατί πήγες;".

 

Επειδή δεν έχουμε όρεξη να φτιάξουμε serial, σας παραπέμπουμε σε αυτό που μας θύμισε ο Αλεβιζόπουλος και που εμείς ξεχάσαμε, μια και γράφουμε για να περνά η ώρα και όχι για να σώσουμε τον κόσμο. 

Δείτε, λοιπόν, τι δεν είπαν οι υποψήφιοι στους ψηφοφόρους και τι δεν έκαμαν η ψηφοφόροι.

Δείτε τι ψήφισαν.

Μια σειρά από εκλεγμένοι δεν έχουν καμία σχέση με τα επαγγέλματα που θά 'πρεπε να "εκπροσωπηθούν" στο Δ.Σ. Είναι υπάλληλοι και συγγενείς των Μιχαλάτου - Λυκούδη. (Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι δεν ήξεραν πως η ανασφάλεια αυτών των δύο δεν επιτρέπει την εκλογή σε πιθανά αυτόνομες φωνές; Δεν ήξεραν πως το ίδιο έγινε και στις δημοτικές εκλογές; )

Η βλακεία ηττήθηκε σε όλα τα ψηφοδέλτια. Και στο "νικηφόρο".

Και του χρόνου, ξανά, συνυποψήφιοι. Κάποιος λόγος θα υπάρχει, μια καλή δικαιολογία, για να εκτίθενται μονίμως και ανεπανόρθωτα.

 

Όσο για το σοβαρό και "ταξικό" ΚΚΕ: Ποιο ΚΚΕ;  Μηδέν έδρες, εδώ και κάτι χρόνια. Κάθε φορά που έχει "αντίπαλο" το Θεόφιλο.

Η σιωπή είναι συνενοχή και ενίοτε πληρώνεται. Εκτός κι αν κάποιος κάμει χειρότερες σκέψεις και εντάσσει τις "λάθος" πολιτικές σε ένα συνειδητά μεθοδευμένο λάθος.

Η αριστερά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ποικιλία αστικοσυνδικαλιστικών κομμάτων. Συνένοχοι δια της σιωπής και της πράξης των, στη βιωμένη αθλιότητα.

-----------------------------

Eντός κλίματος είναι και ο Κόντε Άντζουλος Νταβιτσέντζας

Κι έχει δίκιο για το πόσοι είναι οι εγγεγραμμένοι και το πόσοι ψήφισαν. Στο "αποχαιρετιστήριο" Δ.Σ. πάρθηκε απόφαση για ρύθμιση χρεών των μελών, ώστε να ψηφίσουν περισσότεροι, αλλά δεν δημοσιεύτηκε ποτέ και κανείς δεν μίλησε, για μια παραβίαση ομόφωνης απόφασης!!!

Κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να ζητήσει έλεγχο οικονομικών, ώστε να ξέρουν όλοι πού πάνε οι υψηλές συνδρομές, πέρα από τις προεκλογικές ανάγκες του προέδρου. (Θάχετε προσέξει αυτό το "κανείς", πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί στην παρέμβαση του ithacanet , τον Σεπτέμβρη).

Έτσι κάνω κι εγώ εκλογές και φυσικά θα τις κερδίσω. (Αφήσαμε απ' έξω το χρήμα που "ταχτοποίησε" συνδρομές. Είμαστε οι "ελεύθεροι" επαγγελματίες του τάληρου. Είμαστε οι "ελεύθεροι" πολίτες).

 

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. (Κάλβος)

 

 

εικόνα ο Δον ΨΥΧΩΤΗΣ: "αμαρτωλή καρδιά"