Share |

Ionian Press: Σκάει η "βόμβα" στην Ιθάκη...

Με καθυστέρηση 8 ημερών επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΕΒΔΟΜΑΔΑ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών της.

Αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, αναφέρουν πως στις αμέσως επόμενες ημέρες, θα δούν το φως της δημοσιότητας όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την "ελλειπή δήλωση" την οποία και υπέβαλλε ο νυν Δήμαρχος, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος..( Όπως είχε αποκαλυψει η ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην έκδοσή της του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου, η ΕΙσαγγελική Άρχή του έχει ήδη αποστείλει επείγουσα πρόσκληση, προκειμένου να παραστεί και να καταθέσει για αυτή ακριβώς τη δήλωση..)

Καλά πληροφορημένοι κύκλοι πάντως εδήλωναν πως τις αμέσως επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης που θα έχουν ως άμεση όσο και εντυπωσιακή συνέπεια την ραγδαία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στο νησί του Οδυσσέα.

Εν τω μεταξύ, ο Δήμαρχος Ιθάκης προχωράει στην...κατεδάφιση του Δημαρχείου του Νησιού, χωρίς να έχει συζητήσει καν το όλο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο..

Απ' ότι φαίνεται, οι .. πρωτοβουλίες στον τομέα της... οικοδομής έχουν γίνει επιδημία στα δυο νησιά μας!

Τόσο η ΕΒΔΟΜΑΔΑ όσο και το Ionianpress παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την υπόθεση και θα σας ενημερώσουν άμεσα αν και εφ όσον υπάρξουν εξελίξεις.

(ΠΗΓΗ: ionianpress.gr)

 

ΣΗΜ. "Ι": Το θέμα έχει να κάνει με καταδίκες για εμπόριο ναρκωτικών;  Ήξεραν και ψήφισαν; 

Ήξεραν. Εμείς από αυτούς το ακούσαμε. Αλλιώς, δεν θα το είχαμε μάθει. Ας μην παραστήσει κανείς τον "έκπληκτο".  Ήξεραν και ...ψήφισαν!!! 

Έχουμε προσεγγίσει το θέμα, ακόμα και προεκλογικά, με ερωτηματικά και υπονοούμενα, γιατί, δεν είμαστε εκείνοι που έχουν τα στοιχεία στα χέρια τους. Η διαφάνεια της "δημοκρατίας"! 

Σχόλια

Tουλάχιστο είχε συμπεριλάβει την περιπέτειά του αυτή στο προεκλογικό του φυλλάδιο...
Ό,τι χαζό κι αν κάνει,όσο κι αν ο τρόπος του είναι άκομψος και μόνο που όλοι οι άλλοι που πριν κοίταζαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου και τώρα που ο κόσμος που τους σιχάθηκε έδωσε και αλλού(εκτός αυτών) μια ευκαιρία,ενώθηκαν σα γροθιά εναντίον του γιατί έχασαν αποκλειστικότητες δεκαετιών,αυτό κάτι λέει...
Στο Δημαρχείο έχει να μπει μάστορας για ουσιαστική συντήρηση εδώ και 40 χρόνια.Η Νταλάραινα ανακαίνησε το γραφείο της με 200 χιλιάρικα περίπου....Αυτός σας πείραξε? Και το κτίριο της μετεγκατάστασης δωρεάν παραχωρήθηκε...Και αυτό ενοχλεί?
Το ότι ξεκαθάρισε τις παλιές αποθήκες του Δήμου όπου είχαν πετάξει και όλο το αρχείο του και που είχε να μπει χέρι άλλα τόσα χρόνια ενοχλεί γιατί έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο? Χεστήκαμε πια για τους τύπους....
Όποιοι γράφουν μη βλέπουν μόνο εφιάλτες,δόλο και αρνητικά.Ας είναι πιο ενημερωμένοι,έχουν ευθύνη ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης...
Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν και τίποτε πέραν του δίκαου,όπου κι αν αυτό βρίσκεται,όπως φαίνεται και σε άλλα σχόλιά μου...
Έχουμε μπει ως χώρα σε περιπέτειες που μόνο ενωμένοι θα τις αντιμετωπίσουμε.... Ας μην είμαστε μηδενιστές....